Remake Final Fantasy VII vyjde epizodicky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remake Final Fantasy VII vyjde epizodicky

Remake Final Fantasy VII vyjde epizodicky

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

7. 12. 2015 09:08 22
Reklama

Pokud jste se těšili, jak v chystaném remaku Final Fantasy VII strávíte celé měsíce... Tak vám Square Enix vlastně přání splní. Včera japonský vydavatel oznámil, že hra vyjde v "několikadílné sérii, v níž každý díl nabídne vlastní unikátní zážitek".

Kromě adventurních sérií zatím epizodické vydávání her málokdy dopadlo dobře. Postupný vývoj dalších dílů se neosvědčil v případě epizod Half-Life 2 a ani pravidelné vydávání částí Resident Evil Revelations 2 nedokázalo přesvědčit, že rozkouskování hry něčemu prospělo.

V době svého vydání bylo Final Fantasy VII rozdělené na třech CD. Mohla za to FMV videa, která na discích zabírala mnoho místa a nová podoba hry by tak mohla na rozdělení odkazovat.

Zároveň je možné, že by remake mohl brát v potaz rozšířenou rodinu her Final Fantasy VII (tedy Crisis Core, Before Crisis a Dirge of Cerebrus). Tecuja Nomura, šéf vývoje remaku, potvrdil, že příběh hry dozná změn a vydání po epizodách by tak mohlo pokrýt celý děj Final Fantasy VII.

Více informací o rozdělení hry Square Enix neposkytl, ale epizodické vydávání by mohlo znamenat, že se první hratelné části remaku Final Fantasy VII dočkáme dříve než jsme si dosud mysleli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama