Final Fantasy VII bude pohánět Unreal Engine
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Final Fantasy VII bude pohánět Unreal Engine

Final Fantasy VII bude pohánět Unreal Engine

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 12. 2015 12:43 4
Reklama

Unreal Engine čtvrté generace je jedním z důvodů, proč remake Final Fantasy VII vypadá tak dobře. Square Enix dali technologii od Epicu přednost před svým vlastním enginem.

Dosud neznámou informaci na konto remaku prozradili právě autoři enginu ve své noční tiskové zprávě. Vývojáři hry si podle svých slov uvědomují, jak výjimečný je pro fanoušky sedmý díl Final Fantasy, a proto se rozhodli důvěřovat prověřené technologii a nástrojům, které mají pomoci co nejlépe přenést dlouho očekávaný remake na moderní platformy. Obě firmy údajně na projektu úzce spolupracují a Square Enix si pochvalují neocenitelnou podporu ze strany Epic Games.

S podobnu úctou o vývojářích ze Square Enix mluví i japonská pobočka Epicu, která je podle svých představitelů poctěna možností podílet se tímto způsobem na oživení legendární hry. Půjde prý o významný milník v historii Unreal Enginu. Až dosud se vývojáři nijak na adresu využité technologie nevyjádřili a mnozí měli za to, že bude hru pohánět stejný engine jako Final Fantasy XV, tedy interní Luminous Studio. Unreal Engine 4 bude využívat i další projekt od Square Enix, a sice Kingdom Hearts III.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama