Yoda navštíví Star Wars Battlefront
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Yoda navštíví Star Wars Battlefront

Yoda navštíví Star Wars Battlefront

David Plecháček

David Plecháček

10. 12. 2015 12:10 16
Reklama

IMDb se téměř po týdnu opět objevuje na scéně. Nejprve k nám skrze největší filmovou databázi dorazila informace, že by se příští Battlefield (s podtitulem Armageddon) mohl odehrávat v Japonsku, a shodou okolností i druhá spekulace se týká jedné z her od švédských DICE – tentokrát jde o Star Wars Battlefront.

Vypadá to, že se můžeme těšit na nového hrdinu. Důvodem ke spekulacím je Tom Kane. Pokud vám tato osoba není nijak povědomá, nezoufejte. S jeho hlasem se můžeme setkat v Battlefrontu od samého počátku – jestliže se vám vybaví hologram admirála Ackbara, který vás například informuje o tom, že se na mapě vyskytuje AT-ST, a pokud si následně vybavíte jeho hlas, jste doma.

Pod jeho hlavičkou na IMDb nedávno přibylo jméno druhé, pro fanoušky jistě zajímavější. Mistře Yodo, těšíme se, že se k nám na bojišti připojíte! Kdy se tak stane, bohužel nevíme. Je nanejvýš pravděpodobné, že to bude prostřednictvím jednoho z následujících DLC, které se pro hru chystají.

Ve hře se v tuto chvíli nachází 6 hrdinů, Yoda by byl případným sedmým. Je otázkou, na kolik je číslo 7 finální – mnoho fanoušků by si přálo více hrdinů, a naštěstí univerzum Star Wars je v tomto ohledu nadmíru bohaté. Prohánět se po bojišti v kůži Chewbaccy či Obi Wana Kenobiho by rozhodně nebylo od věci.

Ale nepřeváží se potom misky vah na světlou stranu síly? Chtělo by to také nějakého záporáka…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama