Otevřená beta MP Uncharterd 4 nebude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Otevřená beta MP Uncharterd 4 nebude

Otevřená beta MP Uncharterd 4 nebude

David Plecháček

David Plecháček

13. 12. 2015 08:37
Reklama

Jak se zdá, ti, kdož si předobjednali Uncharted: The Nathan Drake Collection, budou pravděpodobně jediní, kdo si multiplayerovou část z Uncharted 4 vyzkouší ještě před datem vydání. Uzavřená beta je totiž poslední šancí, jak se do tohoto módu předběžně podívat.

Přesný čas uzavření právě končící bety bohužel není znám a není k dispozici. Pokud máte možnost a chuť online zápolení na poslední chvíli vyzkoušet, raději neváhejte, neboť servery mohou hlásit offline doslova kdykoliv. Jisté však je, že se tak stane v průběhu dnešního dne. A podle vyjádření Arneho Meye z Naughty Dog se tak možná stane natrvalo až do vydání plné verze hry: „Není v našem plánu otevřít betu pro všechny zájemce,“ uvedl pro PlayStation Blog.

Ačkoliv se v minulosti neobjevovaly zvěsti, které by tvrdily opak, pro mnohé nedočkavce se může jednat o drobné zklamání. Navíc v posledních týdnech se otevřené bety staly tak trochu nástrojem, který umožňoval vyzkoušet si alespoň dílčí část z her před samotným vydáním a do jisté míry tak suploval demo. Byla to právě otevřená beta, která mnohé z nás (ne)přesvědčila o koupi nových Star Wars Battlefront, a stejné možnosti se nám dostalo i u taktické akce od Ubisoftu Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Zatímco tyto dvě hry na multiplayer cílí jako na svou největší devízu, Uncharted 4: A Thief’s End alespoň schovává svůj klenot úplně někde jinde - totiž v příběhu...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama