V Trials lze sdílet mapy napříč platformami
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Trials lze sdílet mapy napříč platformami

V Trials lze sdílet mapy napříč platformami

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 12. 2015 12:00 1
Reklama

Vývojáři z týmu RedLynx a z přidružených studií Ubisoftu avizují, že vlastní komunitou vytvářené mapy do Trials Fusion půjdou sdílet napříč jednotlivými platformami. Nemůže tedy sice být řeč o multiplayeru napříč jednotlivými zařízeními, i tak se ale jedná o přinejmenším sympatický krok vstříc otevření komunitě.

Důležitá aktualizace přichází tři čtvrtě roku po vydání hry. Služba na sdílení tratí, Track Central, se tak stane jednotným hubem pro hráče s konzolemi Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 i s těmi hrajícími na PC. Sluší se ale dodat, že tato novinka se nyní týká pouze nově vzniklých tratí – ty stávající a od launche hry vytvořené jsou zatím uzamčené na své domovské platformě, v budoucnu by však i tyto měly být hratelné napříč zmiňovanými zařízeními.

Vývojáři rovněž varují před faktem, že komunitou vytvářené mapy mohou mít na jiných než domovských platformách nestabilní framerate a může docházet i k poklesům výkonu. Nakolik bude toto problém, to již musí posoudit hráči sami, nemělo by se však jednat o nic zásadního.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama