Patch přidává do Black Ops 3 mikrotransakce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch přidává do Black Ops 3 mikrotransakce

Patch přidává do Black Ops 3 mikrotransakce

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

15. 12. 2015 12:52 6
Reklama

Nejnovější Call of Duty dostává na PlayStation 4 a Xbox One aktualizaci, která přináší mnoho změn do tříd, zbraní i map a uvádí do hry i mikrotransakce.

Call of Duty Points je nová herní měna, za kterou si hráči mohou nakoupit jak dekorativní věcičky, tak nové sloty na postavy či Rare Supply Dropy do multiplayeru a Vials of Liquid Divinium do zombie módu. Všichni hráči dostávají 200 bodů do začátku zdarma, ale další bude třeba už zakoupit za skutečné peníže.

Aktualizace 1.04 dále přidává možnost připojit se do her kamarádů během zápasu, nové Prestige ikonky od levelu 56, tři nové zbraně nablízko (motýlkový nůž, měděný boxer a francouzský klíč) a četné menší i větší změny a vybalancování do herních módů a zbraní. Jejich kompletní přehled naleznete v patch notes na stránkách Activisionu.

Po Destiny je Call of Duty: Black Ops 3 další hrou za plnou cenu od Activision, která v posledních měsících dostává mikrotransakce. Ostatně Destiny dnes v tichosti začalo prodávat předmět, který posune nové postavy rovnou na 25. úroveň. Na PS Store lze předmět pro každou ze tříd koupit za 819 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama