Scénář pro první část FF7 Remaku je hotový
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Scénář pro první část FF7 Remaku je hotový

Scénář pro první část FF7 Remaku je hotový

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

16. 12. 2015 13:17 3
Reklama

Jak daleko je vývoj epizodického remaku kultovního RPG Final Fantasy VII se dozvídáme z rozhovoru tvůrců s japonským magazínem Famitsu. V něm lidé ze Square Enix utrousili několik poznámek, ze kterých si můžeme utvořit představu o tom, co nám připravovaná hra přinese.

Především jsou tvůrci ve stádiu, kdy mají hotový scénář pro první část hry. Vývojáři prý už mají představu o tom, do kolika dílů hru rozdělí, ale zatím nechtějí nic veřejně říct.

Nicméně z hlediska obohacení příběhu bychom se měli dozvědět více o postavách AVALANCHE odboje Biggse, Wedge a Jessie, a na důležitosti by měly nabrat i Cloudovy halucinace.

Jelikož remake poběží na Unreal Enginu 4 stejně jako Kingdom Hearts III, vývojáři obou her spolupracují na sdílení rad a osvědčených postupů. Bojový systém v traileru připomínal ten z Kingdom Hearts, ale vývojáři nepotvrdili, zda se nechali akčnějším RPG inspirovat. Naopak, soubojový systém si ponechá klasické Limit Breaky, ale hra by měla obsahovat ještě jeden unikátní systém, který bude záležet na hráčově preferovaném stylu boje. Ohledně možnosti se bránit není momentálně nic rozhodnuto.

Hlasy postavám by v japonském originálu měly propůjčit dabéři z filmu Advent Children a lze očekávat podobné rozhodnutí i pro anglický dabing.

Final Fantasy VII Remake je ve vývoji pro PlayStation 4 a lze očekávat, že bude mít na konzoli od Sony časovou exkluzivitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama