Rocket League vydělal již 50 milionů dolarů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League vydělal již 50 milionů dolarů

Rocket League vydělal již 50 milionů dolarů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 12. 2015 07:21 11
Reklama

Oznámený příchod Rocket League na Xbox One byl jasným znamením toho, že hra je v dobré kondici a že si autoři věří i na další úspěch. A můžeme být jen zvědaví, jak velký úspěch to vlastně může být. Z prohlášení autorů totiž nově vyplývá, že již do dnešního data stihli na hře vydělat úctyhodných 50 milionů dolarů.

Do této částky se započítávají nejenom prodeje samotné hry, ale především také následné mikrotransakce. A nemůže být příliš pochyb o tom, že to jsou právě DLC a dodatečné anténky i vlaječky, co autorům generuje největší zisk. Obrovské množství PS4 hráčů totiž mělo možnost hru získat zdarma v rámci nabídky PlayStation Plus. PC verze pak byla nabízena jako dárek ke Steam ovladači a lze jen očekávat, že se hra v budoucnosti protlačí i do nabídky Games with Gold.

Autorům každopádně nelze než pogratulovat – skromně pojmenovaný Rocket League je duchovním nástupcem nepříliš úspěšného titulu Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars a zároveň ohromnou kompenzací za minulý prodejní neúspěch. Skutečné náklady na vývoj hry přitom činily pouhé dva miliony dolarů.

Úspěch je to tedy přímo obří a nás už může v tuto chvíli zajímat jen to, zda jste kouzlu této sportovně závodní hry propadli i vy, či zda vás tato DLC plodící arkáda nechala zcela chladnými?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama