Trailer na The Division se trochu moc snaží
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer na The Division se trochu moc snaží

Trailer na The Division se trochu moc snaží

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 12. 2015 10:17 8
Reklama

Trailery s živými herci bývají takové speciální. Když už se produkční společnost rozhodne najmout herce a nechat je pobíhat před zelenou plentou místo toho, aby použila záběry ze hry, výsledek musí stát za to. U Destiny to vyšlo, u Falloutu 4 taky... A u The Division? No, ani ne.

Možná je to ten levný CGI oheň, možná laciné klišé zpívajícího dítěte, možná trapně pozměněný text Tiché noci, možná je to všechno dohromady, ale trailer prostě působí docela neumětelsky a nuceně. Jeho režisérem je Xavier Gens, francouský filmař, který stojí za filmovým zpracováním Hitmana z roku 2007. Leccos to vysvětluje.

Snažil jsem se dívat pozorně, zda v traileru nejsou nějaké easter eggy, ale kromě muže se svítícími agentskými hodinkami v 17. vteřině jsem si ničeho nevšiml. Jedná se o člena The Division nebo o člověka stojícího za epidemií v New Yorku?

Asi patřím mezi tři lidi na světě, kteří se dosud na The Division těšili a moc si přeji, aby se to Ubisoftu po těch letech podařilo dotáhnout do uspokojivé podoby. Tento vánoční trailer mě však nadějí nenaplnil. Co vás?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama