Endgame v The Division spočívá v PvP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Endgame v The Division spočívá v PvP

Endgame v The Division spočívá v PvP

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

22. 12. 2015 10:39 8
Reklama

Zatímco někteří hráči na Xbox One už měli možnost dlouho připravovaný Tom Clancy's The Division vyzkoušet v nedávné alfě, zájemci s ostatními platformami si budou muset počkat na jarní hratelnou betu. Ani ta ale neodhalí pokročilé části hry, ke kterým se vývojáři vyjádřili v rozhovoru s IGN.

Dozvídáme se, že hra bude mít příběh, který hráče provede herním světem. Příběh v jistý moment skončí a hráči budou moci dále plnit mise v otevřeném světě. Endgamový obsah by měl zahrnovat náročnější PvE mise, ale především bude zaměřený na PvP v Dark Zone.

Jedná se o zamořené oblast, ve které neplatí provizorní pořádek nastolený ve zbytku New Yorku. Hráči v této oblasti mohou najít to nejlepší vybavení, ale zároveň jim hrozí přepadnutí ze stran jiných hráčů. Dark Zone byla představena v jednom z dřívějších trailerů.

Hráči se mohou rozhodnout vypravit do Dark Zone ve skupinkách a pojistit si tak šanci na přežití. V takových chvílích bude lepší si v rámci týmu rozdělit role podle klasických RPG modelů. Někdo se může rozhodnout specializovat na ostřelování nepřátel z dálky pomocí své upgradované sniperky, někdo zas může převzít roli medika a udržovat tým ve zdraví.

Tom Clancy's The Division vychází 8. března na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama