Prozkoumejte prostředí světa Unravel
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prozkoumejte prostředí světa Unravel

Prozkoumejte prostředí světa Unravel

Miroslav Václavík

Miroslav Václavík

22. 12. 2015 10:29 4
Reklama

Očekávaná plošinovka Unravel představuje další video, v němž vývojáři odkrývají více o způsobu, kterým budete svět ve hře prozkoumávat. Švédský titul se obejde bez dialogů a celý příběh tak bude tvořit audiovizuální stránka.

S Yarnym v Unravel prozkoumáte dva světy příběhu – jedním je současnost, druhým pak minulost. „Současnost je příběh Yarnyho vyprávěný prostřednictvím okamžiků – toho, co bezprostředně zažíváme, vidíme, děláme,“ vysvětluje jeden z vývojářů. „Ten z minulosti je vyprávěn pomocí detailů, prostřednictvím věcí, které objevíte, pokud se je vydáte hledat,“ doplňuje. Svět má být plný vzpomínek a tajemství, jež odhalují minulost a propojí ji s příběhem v přítomnosti. Ve videu se pak o konkrétních místech, prostředích a způsobech objevování dozvídáme více.

Unravel dorazí 9. února na PC, PS4 a Xbox One. Cenovka čistě digitálně distribuovaného titulu je nastavena na 19,99 eur nebo 599 Kč. Hra vychází pod hlavičkou EA, předplatitelé EA Acces se tak mohou těšit na 10% slevu a přístup s předstihem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama