Remake FF7 by mohl mít otevřený svět
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remake FF7 by mohl mít otevřený svět

Remake FF7 by mohl mít otevřený svět

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

22. 12. 2015 16:18 7
Reklama

Vývojáři remaku Final Fantasy VII dělají v poslední době malé turné po japonských časopisech, ve kterých sdílejí drobty informací o očekávaném návratu jednoho z nejoblíbenějších RPG. Nečekejte však žádné šokující odhalení, šéf vývoje Tecuja Nomura společně s producentem Jošinori Kitase v rozhovoru pro Dengeki PlayStation spíše mlžili a nic konkrétního nesdělili.

Postavy ve Final Fantasy VII Remake by měly být kompletně nadabované. Vývojáři by preferovali hlasy herců z filmu Advent Children, ale dosud se nedohodli na obsazení rolí, které ve filmu nebyly. Dabing se samozřejmě týká i legračních scén ze začátku hry, proslulé krizové situace v Honey Bee Inn i možného rande s parťáky v Golden Sauceru.

Společně s Golden Saucerem se nabízí otázka, zda remake ponechá ve hře minihry.

"Chceme do hry dát minihry, které jsou mezi fanoušky stále oblíbené," řekl Kitase a Nomura dodal, že se tým musí ještě rozhodnout, zda je nutné je vytvořit pomocí nejnovější technologie.

"Jsme právě ve stádiu, kdy můžeme říct, že konečně začínáme." - Jošinori Kitase

Nové technologie by rozhodně mohly tvůrcům pomoci vytvořit hru v jednom otevřeném světě, který by Final Fantasy VII seděl. "Zatím nemůžeme nic říct," sdělil k tématu Kitase, "ale neplánujeme si lámat hlavu nad tím, jestli to bude takzvaný open-world nebo sandbox. Ale protože se Nomura soustředí na tvorbu prostředí, chceme vytvořit svět, jehož podobu budou ovlivňovat aktivity postav."

Mírně otevřenější svět jsme mohli vidět v traileru, který Square Enix představili na letošní PlayStation Experience. Pokud ale budou hráči moci ničit prostředí, remake bude mít oproti původní hře zásadně jinou atmosféru.

Kdy se můžeme vůbec první části FF7 Remaku? To Kitase nechtěl sdělit, a to ani v souvislosti s 20. výročím, které Final Fantasy VII oslaví 31. ledna.

"Jsme právě ve stádiu, kdy můžeme říct, že konečně začínáme. Máme také nové nápady ohledně soubojového systému, ale to zabere ještě čas, než je do hry implementujeme," řekl Kitase.

Nezní to tedy, že bychom se remaku měli dočkat v dohledné době.

"Osobně čekám, až v roce 2016 vyjde Kingdom Hearts HD 2.8 a World of Final Fantasy. Myslím, že až budou hotové, budu moci přijít s novými informacemi," dodal nakonec Nomura.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama