Uncharted 4 se odsouvá na duben
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uncharted 4 se odsouvá na duben

Uncharted 4 se odsouvá na duben

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 12. 2015 16:19 23
Reklama

Tak tohle není moc pěkný vánoční dárek od vývojářů z Naughty Dog. Pouhý den před Štědrým dnem totiž oznamují, že očekávané završení série Uncharted vyjde namísto března až v dubnu.

Jedná se o více než měsíční posun, vzhledem k tomu, že jsme měli hrát už 18. března a nově nám Uncharted 4 vývojáři slibují až 26. dubna, samozřejmě ale nezapomněli přidat důvody a pevně věří, že fanoušci situaci pochopí. „Jedná se o největší díl Uncharted a celý tým usilovně pracuje na tom, aby stihnul dokončit vývoj včas. Nicméně, jak se přibližujeme k cíli a dokončujeme jednotlivé levely, uvědovili jsme si, že několik klíčových částí ještě potřebuje trochu času na to, abychom vše dotáhli. Po pečlivém zvážění všech našich možností jsme se rozhodli náš časový plán prodloužit,“ píší pánové Neil Druckmann a Bruce Straley na blogu PlayStation.

Škoda jen, že Uncharted 4 již bylo jednou odsunuto – původně jsme se měli dočkat ještě před koncem roku, nyní proto musíme dál s napětím čekat, nakolik se v pravděpodobně posledním díle série promítnou všechny novinky, a zda vývojáři skutečně po závěrečných titulcích pověsí dobrodružství Nathana Drakea na hřebík.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama