Rocket League vyhlíží další úspěšný rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League vyhlíží další úspěšný rok

Rocket League vyhlíží další úspěšný rok

David Plecháček

David Plecháček

24. 12. 2015 09:30
Reklama

Kdyby někdo před rokem tipoval, která že hra bude největším překvapením, Rocket League by pravděpodobně nikdo neřekl. Dost možná jí před rokem někteří z nás ani neznali. Dnes? Zpráva o nějakém pokořeném milníku střídá každou chvíli další, ke hře si našlo cestu téměř 9 milionů hráčů, a nejen oni, ale i my, vyhlížíme, kam hru vývojáři ze studia Psyonix ještě posunou.

Devět milionů hráčů. Úctyhodné číslo, co říkáte? Ještě zajímavější ale je, že nárůst z 8 milionů se hře povedl za méně než měsíc. A jak se zdá, Rocket League se bude rozrůstat i příští rok. O vyhlídkách do časů budoucích se naposledy rozhovořil marketingový ředitel studia Jeremy Dunham: „Budeme hru rozšiřovat tak intenzivně, jak jen budeme moci. Nový obsah, nové módy, nová DLC, nové arény a spousty dalších věcí vás budou přivádět ke hře zpátky a budou vás činit šťastnými i v roce 2016.“

Samozřejmě, že nic z toho, co se do hry přidalo (nebo přidá) by nebylo možné bez komunity, která se kolem Rocket League utvořila. Podle nejnovější zprávy Wall Street Journal, s rozpočtem okolo 2 milionů dolarů se hře do této doby podařilo vydělat téměř milionů 50. „Pomohli jste nám splnit si naše sny, a my doufáme, že budeme inspirací pro vaše sny po mnoho let,“ uvádí s pokoru Dunham.

Hra je v tuto chvíli k dispozici na PC a na PS4. Příští rok se hra dostane i na nejnovější generaci konzole od Microsoftu, a tak můžeme očekávat další zprávy a další pokořené milníky i v následujících měsících.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama