GTA 5 se prý připravuje na příběhové DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA 5 se prý připravuje na příběhové DLC

GTA 5 se prý připravuje na příběhové DLC

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

25. 12. 2015 17:46 12
Reklama

Od vydání v roce 2013 se singleplayerová část Grand Theft Auta 5 nezměnila, ačkoliv zvěsti o rozšíření příběhu Franklina, Michaela a Trevora se začaly objevovat už po několika měsících. Dosud se vývojáři Rockstar věnovali obohacování GTA Online, ale vypadá to, že brzy přijde řada i na singleplayer.

Indicie ohledně plánů vývojářů odhalil uživatel s přezdívkou LondonTown2004, který se při ne úplně legálnímu dataminingu v lozích a serverech studia dostal až k souborům připravovaného systému pro správu DLC. Po jejich instalaci se uživateli zobrazila chybová hláška, že hra nemůže načíst nainstalovaný Story Mode DLC a když ji obešel, našel v nabídce hry novou záložku věnovanou DLC.

Vypadá to tedy, že GTA V, které v současnosti již spokojeně sedí na PC a konzolích současné i předešlé generace, se dočká rovnou několika DLC, z nichž alespoň některá budou zpoplatněná. LondonTown2004 ve vláknu o svém objevu na fóru se7ensins.com tipuje podle připravenosti celého systému, že bychom se DLC mohli dočkat už zkraje příštího roku. Rockstar však zatím nic takového nepotvrdil.

Téměř paralelně s rozšířením informace se začalo spekulovat, co by mohlo být obsahem prvního DLC a jelikož nedávno vyšly na mobilní platformy GTA: Liberty City Stories, podezření padlo právě na město vymodelované po vzoru New Yorku. Fanouškům/konspiračním teoretikům totiž připadá nanejvýš podezřelé, že se v mobilní hře nachází schované nové tričko s nápisem I love Liberty City, což přece nemůže být jen tak.

Zda se Rockstar opravdu brzy vytasí s příběhovými DLC a zda se skutečně naplní spekulace o Liberty City, je zatím nejisté. Samotní vývojáři práce na singleplayerových dodatcích nepotvrdili, takže jak "odhalení" souborů, tak spekulace o zasazení příběhového DLC berte s rezervou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama