The Witness přijde i v krabicové verzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Witness přijde i v krabicové verzi

The Witness přijde i v krabicové verzi

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 12. 2015 15:25
Reklama

Když Jonathan Blow vydal Braid, nikdo asi netušil, jak velký tato logická plošinovka bude mít úspěch. S časem si zahrávající plošinovka si na sebe nejenom vydělala, ale přinesla také dostatek financí pro podstatně ambicióznější a překvapivě také tak trochu němý projekt.

Tím je The Witness, jenž spolykal miliony vydělané na Braidu a ještě mnohem více. Vydání se kvapem blíží a hra vyjde za měsíc – 26. ledna, a to takže na PC a na PlayStation 4. Prozatím výhradně v digitální distribuci a hra tak bude dělat čest svým indie kořenům, ovšem s postupem času bychom se pravděpodobně mohli dočkat dokonce i krabicové verze.

Vyplývá tak ze slov samotného Blowa. Ten avizuje, že k vydání pravděpodobně může dojít – jistá jednání již začala, avšak k něčemu takovému prý rozhodně nedojde hned onoho 26. ledna. Simultánní vydání hry v digitální distribuci i v krabicích by v současné době mohlo pouze pozdržet dokončovací práce na hře. A to jistě nikdo z fandů tohoto nadějného nezávislého vývojáře nechce, že?

Vedle toho se také dozvídáme hardwarové nároky, které naštěstí opravdu nejsou nijak krvavé a jsou příslibem toho, že si hru užijí i majitelé spíše průměrných sestav. Posuďte sami:

Minimální sestava:

Windows 7
1,8 GHz CPU
4 GB RAM
Intel HD 4000
4 GB místa na disku
DirectX 9.0

Doporučená sestava:

Windows 7
2,4 GHz CPU
8 GB RAM
GeForce 780
4 GB místa na disku
DirectX 10.0
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama