Final Fantasy XV opravdu vyjde už letos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Final Fantasy XV opravdu vyjde už letos

Final Fantasy XV opravdu vyjde už letos

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 1. 2016 09:44 2
Reklama

Deset let trvající vývoj spěje konečně do finále. Final Fantasy XV od Square Enix, na kterém začali vývojáři pracovat už v roce 2006, tento rok už opravdu vyjde, slibuje šéf celého projektu Hadžime Tabata.

Autoři se několikrát zmiňovali o tom, že nechtějí, aby vydání sklouzlo do roku 2017, a v prosinci vypustili do světa nadějnou informaci, že už je možné celý titul dohrát od A do Z. Nyní ale Tabata výslovně v příspěvku na oficiálním blogu Square Enix potvrzuje, že jedna z nejdéle odkládaných her vyjde v roce 2016. Záznam se na blogu objevil 1. ledna, takže tuto informaci bude bezpochyby řada fanoušků vnímat jako závazný slib, novoroční dárek a předsevzetí v jednom.

Vývoj hry se posunul do poslední fáze, která s největší pravděpodobností už obnáší především testování, ladění a vychytávání chyb. Tabata slíbil hráčům, že všichni členové vývojářského týmu učiní maximum, aby nás nezklamali. Zároveň ocenil podporu a trpělivost fanoušků. Další informační nášup na konto netrpělivě očekávané novinky je naplánován už na leden, kdy mají Square Enix představit kupříkladu nové záběry ze soubojů.

Podle informací z loňského listopadu nás navíc letos čeká ještě jedna demoverze. I když zatím není bohužel jasné, zda půjde o další verzi Episode Duscae, nebo něco úplně nového.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama