Rok příprav na remake FFVII právě začal
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rok příprav na remake FFVII právě začal

Rok příprav na remake FFVII právě začal

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

4. 1. 2016 14:50 5
Reklama

Pokud dřívější zprávy naznačovaly, že by se fanoušci Final Fantasy mohli dočkat remaku sedmého dílu již brzy, tak nyní je všechno jinak. Producent remaku Jošinori Kitase potvrdil v rozhovoru pro Famitsu, že rok 2016 bude především rok příprav.

Navzdory ukázce z Midgardu a řečem o tom, že scénář první epizody je již hotový, to vypadá, že se s Final Fantasy VII Remakem jen tak brzy neshledáme.

"Myslím, že tento rok bude stále rokem příprav na Final Fantasy Remake VII," řekl Kitase v rozhovoru. "Rád bych vytvořil nový druh hodnoty pro PlayStation 4 do našeho příštího oznámení."

Co přesně má producent hry oním novým druhem hodnoty na mysli? Remake Final Fantasy VII by měl být nejen grafickou aktualizací téměř 20 let staré hry, ale zároven i rozšířením původní vize hry o nový obsah a modernější herní systémy. Dosud víme, že více prostoru ve hře dostane trio členů odboje Biggs, Wedge a Jessie a že klasický Active Time Battle systém byl zřejmě nahrazený akčnějším pojetím bojů. Možná tedy chce Kitase novou podobou Final Fantasy VII překvapit natěšené fanoušky více než se očekává.

Letos v březnu proběhne speciální událost, na které Square Enix mimo jiné chtějí také oznámit přesné datum vydání Final Fantasy XV. Nabízí se, že bychom se při té příležitosti mohli dozvědět více i o stavu Final Fantasy VII Remake.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama