Outlast 2 ukázal první screenshot
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Outlast 2 ukázal první screenshot

Outlast 2 ukázal první screenshot

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

7. 1. 2016 15:27 4
Reklama

Návrat jedné z nejpovedenějších strašidelných her poslední doby vyhlížím docela se zájmem. Kdepak, Outlast 2 není pro mě ke hraní, ale rád se podívám, jak se někomu jinému dějí ty hrozivé věci.

První screenshot ze hry přichází zhruba dva měsíce po prvním teaseru, ve kterém hořel obrácený kříž. Juj! Dvojka slibuje odklon od nadpřirozeného vědecko-fantastického tématu ve prospěch posílení linie náboženského fanatismu, což zní prostě skvěle... Jenomže o hře zatím téměř nic nevíme a to má vyjít již letos na podzim.

Pokračování se má odehrávat ve stejném světě jako první díl, ale zaměří se na jiné postavy a jiné prostředí. Při bližším pohledu na zveřejněný screenshot lze usoudit, že se hra přesune na jih Spojených států, který má s náboženským fanatismem zkušenost. Navíc centrální krumpáč drží dívčí ruka s krajkovým rukávkem. Budeme tedy posazeni do role dívky, která se musí s jižanským terorem vypořádat?

Ať už to bude jakkoliv, o šikovné noční vidění skrze kameru bychom neměli být připraveni. Patřilo to mezi základní znaky prvního dílu a noktovize se objevuje i na konci loňského teaseru. Vydání screenshotu pravděpodobně spouští proud informací, které hru od montrealského studia Red Barrels Games v následujících měsících představí podrobněji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama