Hellblade vyjde na PS4 a na PC současně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hellblade vyjde na PS4 a na PC současně

Hellblade vyjde na PS4 a na PC současně

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 1. 2016 14:13 5
Reklama

Hellblade od britského studia Ninja Theory (DmC: Devil May Cry, Enslaved: Odyssey to the West, Heavenly Sword) vyjde letos shodně na PC i PS4.

Svou novou IP nazvanou Hellblade představili vývojáři z Ninja Theory v roce 2014 na Gamescomu. Akci bude pohánět Unreal Engine čtvrté generace a samotný tým ji popisuje jakou nezávislou AAA hru. Tím je myšleno, že ji studio samo vyrábí, financuje i vydává, ale bude mít všechny atributy vysokorozpočtového titulu. Na Gamescomu se v srpnu 2014 hra prezentovala coby PlayStation 4 kousek, ale přibližně před rokem autoři oznámili i PC verzi. Pro ni podle svých slov vývojáři zvažují rozlišení 4K a podporu modů.

Nyní už víme s jistotou, že pro obě platformy vyjde Hellblade najednou. Přesnější datum ale stále neznáme, víme jen, že by to mělo být letos. Vývojáři se už dříve nechali slyšet, že budou potřebovat prodat přibližně 300 tisíc kusů hry, aby se jim vynaložené náklady vrátily. Což se s ohledem na vydání PS4 i PC verze a jejich reputaci jeví jako cíl, kterého je tým schopen dosáhnout. Na hře pracuje jen asi 15 lidí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama