Sledujte, jak vznikal Yarny z Unravel
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte, jak vznikal Yarny z Unravel

Sledujte, jak vznikal Yarny z Unravel

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 1. 2016 16:01 4
Reklama

V nejednom propagačním materiálu či videu k Unravel již zaznělo, že největší inspirací herního světa bylo tvůrcům domovské Švédsko. Z nejnovějšího videa k této plošinovce se ale dozvídáme, co stálo za samotným zrodem unikátního hrdiny upleteného z vlny.

Game Director Martin Sahlin vypráví o tom, kterak chtěl vytvořit hru o lásce, kde by takové pouto bylo zároveň viditelné a kde by cit byl vyjádřen něčím fyzickým – například onou vlnou. Odtud už vedla krátká cesta k tomu, aby vývojáře z Coldwood Interactive napadlo vytvořit z tohoto materiálu rovnou také hrdinu – Yarnyho.

Ten je na začátku vytvořen a upleten k něčemu důležitému a je ztělesněním onoho silného pouta. Yarny je drobná postavička s velikým srdcem a zároveň někým, kdo si klade za cíl spojovat. Čím? To není těžké uhodnout – sebou samým, vlnou. Jak video napovídá, tak vlna bude zřejmě také k nalezení na některých místech herního světa. Video zároveň ukazuje, jak vznikaly první záběry Yarnyho – Sahlin si tuto červenou postavičku vytvořil, nechal ji v reálném světě pózovat a vznikaly tak první fotografie a spolu s nimi i první předloha hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama