Vývojář naznačuje, že Nathan Drake zemře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojář naznačuje, že Nathan Drake zemře

Vývojář naznačuje, že Nathan Drake zemře

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 1. 2016 09:53 19
Reklama

V posledních měsících se vývojáři ze studia Naughty Dog opakovaně zmiňovali, že Uncharted 4 bude posledním Nathanovým dobrodružstvím a přiznali, že je těžké představit si pokračování série bez jejího hlavního hrdiny. Nyní ale Neil Druckmann naznačil vůbec nejdůrazněji to, o čem mnozí už dlouho spekulují. Pokud nás tedy netahá za fusekli.

V rozhovoru pro britský list The Sun Neil Druckmann jasně řekl, že A Thief's End je poslední kapitolou Uncharted, jak ho známe. A velmi konkrétně naznačil, že by Nathan mohl zemřít. “S přihlédnutím ke konci tohoto příběhu by bylo velmi obtížné udělat pokračování s Nathanem Drakem,” prohlásil Druckmann. “Možná vznikne prequel, možná tu bude jiná postava, nevím. Ale tohle je konec pro Nathana Drakea,” dodal.

Naughty Dog podle něj strávili s hlavních hrdinou Uncharted spoustu času, přičemž je právě na vrcholu popularity. Takže to podle Druckmanna není nejlepší rozhodnutí z hlediska obchodu. “Ale cítím, že nejlepší způsob, jak ho ocenit, je odejít na vrcholu, abychom dokončili jeho příběh,” uzavřel Druckmann.

Nicméně i kreativní šéf Naughty Dog jasně říká, že poslední slovo má v tomto ohledu vždy Sony, která celou značku vlastní. Bude to japonský gigant, který rozhodne, co se s Uncharted v budoucnu stane, a dělat s ní může, cokoli uzná za vhodné. Stejně tak je ale docela dobře možné, že nás jen vývojáři chtějí trochu zmást a stane se něco úplně jiného. Přeci by si nepropálili takový zásadní zvrat předem. No ne? Co myslíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama