Datum vydání Ratchet & Clank a dalších her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Datum vydání Ratchet & Clank a dalších her

Datum vydání Ratchet & Clank a dalších her

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 1. 2016 16:51 2
Reklama

Dnes se s těmi zprávami na konto uvedení do prodeje roztrhl pytel. Další na řadě jsou hry Ratchet & Clank, Shadow of the Beast, Homefront: The Revolution a beta The Division.

Remake kultovní PS2 plošinovky z roku 2002 se na PS4 objeví 20. dubna, tedy týden předtím, než bude do prodeje uvedeno netrpělivě očekávané Uncharted 4: A Thief's End. Modernizovaná verze od původních autorů ze studia Insomniac Games do kin doprovodí stejnojmenný film, který má v Česku premiéru 28. dubna.

Tím ale výčet z našeho jízdního řádu ani zdaleka nekončí. Právě naopak. Další remake kultovní hry, tentokrát ovšem původem z Amigy, se trochu opozdí. Shadow of the Beast od Heavy Spectrum Entertainment Labs měl sice vyjít už koncem ledna, ale nakonec se přesunul až na 2. března. Původní hra z roku 1989 od Reflections si brzy po vydání vybudovala status legendy a dočkala se množství konverzí na další platformy i dvou pokračování. Exkluzivní remake pro PlayStation 4, který vydává přímo Sony, ale zatím příliš důvěry nebudil. Uvidíme.

Minulý týden se objevila informace, že podle amerického obchodního řetězce Target se FPS Homefront: The Revolution objeví na pultech 17. května. Minimálně v USA. Nyní toto oficiálně stále nepotvrzené datum vydání, respektive jeho důvěryhodnost podporuje další síť prodejen, a sice britský Game. I podle něj budeme pokračovat v tažení proti Severokorejcům už v květnu. Stále ovšem čekáme na definitivní potvrzení od vydavatele, kterým je Deep Silver.

A nakonec tu máme odhad data, které se týká pro změnu betatestu. Ten pro The Division by měl odstartovat už 29. ledna. To alespoň tvrdí jiný britský obchod - FunStock Digital. Na uzavřený test multiplayeru se ptal jeden ze zákazníků a dočkal se uvedeného data s tím, že během následujících týdnů začne e-shop distribuovat klíče ke vstupu do bety. Ubisoft už dříve naznačil, že by měl zkušební provoz začít zkraje roku 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama