Známe datum vydání World of Tanks na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe datum vydání World of Tanks na PS4

Známe datum vydání World of Tanks na PS4

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 1. 2016 16:35 3
Reklama

Nedlouho po víkendovém betatestu se dozvídáme datum vydání World of Tanks ve verzi pro PlayStation 4. Free-to-play hit společnosti Wargaming.net v poslední edici bude k dispozici už 19. ledna.

Podle vývojářů využívá PS4 edice efektivně výkon nové konzole a nabídne také funkce jako Share Play, Remote Play nebo trofeje. Každý, kdo se do hry připojí do konce ledna, dostane navíc zdarma lehký tank T1E6-PS s exkluzivní kamufláží.

Co je ale vůbec nejlepší, World of Tanks na PS4 - podobně jako další konkurenční free-to-play tituly - nevyžaduje pro hraní předplatné PlayStation Plus, bez nějž se u normálních her v multiplayeru neobejdete. Pokud se však mezi předplatitele počítáte, získáte navíc za odměnu přístup k německému lehkému tanku Pz.Kpfw. II Ausf. J a vyzkoušíte si premium účet na tři dny.

Hra World of Tanks debutovala v roce 2010 na PC, v únoru 2014 vyšla první konzolová verze pro Xbox 360 a loni v červenci pak dorazila i na Xbox One. Kromě toho existuje také mobilní, desková a karetní hra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama