The Division "straší" mikrotransakcemi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Division "straší" mikrotransakcemi

The Division "straší" mikrotransakcemi

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 1. 2016 15:50 18
Reklama

V případě her od Ubisoftu nejde o žádnou premiéru. A přesto se nad hlavami mnoha hráčů nyní vznáší varovný vykřičník jako ze série Metal Gear Solid. Chystaná akce Tom Clancy's The Division má totiž podle neoficiálních informací nabízet volitelné mikrotransakce.

Na tuto novinku jako první upozornila nizozemská pobočka IGN, která si informace všimla v profilu na PlayStation Storu. A skutečně. Toto upozornění naleznete i v českém PS Storu, který se v profilu hry rovněž u předobjednávky zmiňuje o možnosti nakupovat přímo ve hře “něco” za reálné peníze. Můžeme jen doufat, že v Ubisoftu mají na paměti především dobré vybalancování hry a ne jen vyrovnaný firemní rozpočet.

V multiplayeru totiž umí taková věc pořádně zamíchat kartami. Samozřejmostí by mělo být minimálně to, že za peníze se nedostanete k ničemu, čeho není možné dosáhnout poctivějším snažením přímo ve hře. I tak se je ale zřejmé, že kdo nemá hluboko do kapsy, bude si moci leccos pravděpodobně usnadnit.

Informace ještě čeká na oficiální potvrzení ze strany Ubisoftu, který zřejmě co nevidět přispěchá s objasněním, co všechno budou mikrotransakce zahrnovat. Leccos by ale mohla napovědět také betaverze, která odstartuje pravděpodobně 29. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama