The Division zabaví i osamělé vlky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Division zabaví i osamělé vlky

The Division zabaví i osamělé vlky

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 1. 2016 15:08 16
Reklama

Pokud jste až doposud tápali, zda-li je The Division vhodný i pro hráče vyhledávající ryze singleplayerové zážitky, tak pro vás má Ubisoft potěšující zprávu – The Division by měl být skvěle hratelný i jako sólo hra a měl by tak být silným zážitkem i pro ty, kteří nevyhledávají hraní v partě.

A jelikož Ubisoft na otázky ohledně nutnosti konektivity nereaguje, tak lze čekat, že The Division pravděpodobně nepůjde hrát zcela offline. Mělo by však jít ignorovat ostatní hráče a procházet hru v jednočlenném týmu.

Takovým hráčům hra prý nabídne něco přes desítku hlavních misí v kampani a dle Magnuse Jansena, kreativního ředitele vývoje hry, nabídne sólová hra rovněž kvalitní výzvu. Obtížnost hry a schopnosti i počty protivníků by se navíc měly odvíjet od velikosti týmu – nemělo by se tedy stát, že by jeden hráč narazil na něco, co by sám neměl možnost překonat.

Jensen rovněž podotýká, že hráče ke hře v multiplayeru nijak nutit nebudou, budou je však ke hře v až čtyřčlenném týmu patřičně motivovat, neboť právě ve hře ve více hráčích nabídne The Division tu pravou zábavu. Je to zároveň také ten model, ke kterému od samotného oznámení hry směřují.

Co na to říkáte vy? Těšíte se na The Division? A pokud ano, láká vás více zážitek s kamarády, nebo hru vyhlížíte jako zajímavou alternativu k dnešním postapokalyptický titulům plných zombíků a rádi si The Division projdete i sami?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama