V únoru skončí první sezóna Rocket League
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V únoru skončí první sezóna Rocket League

V únoru skončí první sezóna Rocket League

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

17. 1. 2016 10:22
Reklama

Pokud hrajete Rocket League kompetitivně, máte posledních pár dnů na to, abyste dosáhli na odměny pro nejlepší hráče. První update tohoto roku přijde už příští měsíc a oficiálně ukončí první sezónu netradiční sportovní hry. Co to pro hráče znamená?

Ti, kteří v Ranked Play módu dosáhli alespoň bronzové úrovně, se mohou těšit na speciální korunku, kterou si budou moci nasadit na své auto. Hráči mohou dostat pouze jednu korunu, i pokud dosáhli úspěchů ve více kategoriích, ale vždy obdrží tu vzácnější. Pokud dosáhli například stříbrné úrovně v 1v1 a zlaté v 2v2, pak dostanou zlatou korunu.

Patch také přinese novou kategorizaci předmětů. Nyní se budou dělit do čtyř tříd - šedá obyčejná, do které patří všechny základní předměty, zelená prémiová pro předměty z placených DLC, a oranžová pro předměty ze speciálních eventů, jako byl třeba ten Vánoční.

Čtvrtá třída bude uvedena až únorovým patchem a bleděmodrou barvou označí všechny netradiční dekorativní předměty, které hráči mohou dostat za hraní onlinových zápasů. Čím více budou hráči hrát, tím poroste šance, že jim nový bleděmodrý předmět padne. Poté se pravděpodobnost dropu opět resetuje.

Nakonec se prý v druhé sezóně změní celé kompetitivní klání v Rocket League, ale co nového nás bude čekat, se dozvíme až příští týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama