The Division nabídne jen střední Manhattan
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Division nabídne jen střední Manhattan

The Division nabídne jen střední Manhattan

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 1. 2016 15:58 24
Reklama

Rozloha herního světa v Tom Clancy's The Division bude menší, než Ubisoft nejprve sliboval. Hra se měla původně odehrávat v celém Manhattanu, ale finální verze hry bude obsahovat pouze střední část ostrova.

Vývojáři stále slibují obří otevřený svět, který představuje realistickou 1:1 repliku centra světové metropole včetně podzemí, interiérů a střech vybraných budov, nicméně hra nebude obsahovat manhattanské čtvrti jako Brooklyn, Queens, The Bronx a Staten Island. Ty by do hry mohly po vydání přijít formou DLC, ale to Ubisoft nepotvrdil.

"Rozhodli jsme se pro centrální Manhattan, protože hra je věrné přetvoření města a způsobu, jakým se pandemie odehrála. Jednoduše, všechno bylo zasaženo a zásoby došly, protože se všichni chtěli dostat ven. Chybí benzín, nejezdí doprava, všude chodíte pěšky," vysvětlil výtvarný ředitel Magnus Jansen v rozhovoru pro server The Examiner.

Screenshot mapy celého herního světa se již dostal na internet a můžeme na nich vidět, že dostupná oblast ve hře končí na severu těsně před Central Parkem a na jihu na Union Square. Ikonická Empire State Building stojí pevně v nebezpečné Dark Zone, která představuje PvP část hry.

Ochutnávku v podobě bety The Division nabídne Ubisoft hráčům, kteří si hru předobjednají již 28. ledna pro hráče na Xbox One a 29. ledna pro hráče na PC a PS4 a potrvá do 31. ledna. Hra vyjde na všechny tři platformy už 8. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama