Volby v dialozích děj Uncharted 4 neovlivní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Volby v dialozích děj Uncharted 4 neovlivní

Volby v dialozích děj Uncharted 4 neovlivní

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 1. 2016 11:34 9
Reklama

Podle toho, jak se Neil Druckmann vyjádřil na adresu větvení dialogů v interview pro britský Eurogamer, se nezdá, že by volby měly významnější vliv na scénář Uncharted 4: A Thief's End a průběh rozhovorů. Usuzuje tak většina médií z jeho výroků, které sice nejsou doslovné, ale naznačují, že tato svoboda má v hovoru spíše symbolickou roli.

Když byla novinka na konto dialogů před nedávnem představena, i v redakci jsme spekulovali, že průběh rozhovorů nejspíš neovlivní děj hry samotné, ale odhalí jen některou ze vztahových větví nebo minulost postav. V rozhovoru pro Eurogamer nyní Druckmann podotkl, že možnost zvolit si nebude tak častá a větvení příběhu by hráči čekat neměli.

“Chci, aby bylo úplně jasno v tom, že neděláme Mass Effect,” upozornil jeden z hlavních autorů Nathanova dobrodružství ze studia Naughty Dog. “Uncharted má velmi specifický příběh a velmi specifický konec, který je pro značku definitivní,” doplnil s tím, že takto nalinkovaná zápletka hráči neposkytne svobodu utvářet děj podle svého, jak si mohl někdo domýšlet při pohledu na volbu v rozhovoru, která hráčům připomněla adventurní a RPG mechanismy.

“Ale cítili jsme, že dialogový strom by mohl hráče uvést hlouběji do děje,” dodal Druckmann. Naráží tím očividně na možnost vybrat si téma, o kterém chce, aby postavy mluvily. Hovor samotný nicméně nebude mít podle všech indicií žádný výrazný vliv na děj jako takový, jen na váš prožitek z konkrétních setkání.

Uncharted 4: A Thief's End vyhází 27. dubna a má uzavřít příběh Nathana Drakea.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama