Toto jsou hardwarové nároky The Division
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Toto jsou hardwarové nároky The Division

Toto jsou hardwarové nároky The Division

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 1. 2016 15:50 25
Reklama

Ubisoft se na svém oficiálním blogu pochlubil minimálními a doporučeními hardwarovými nároky Tom Clancy's The Division. Kromě toho vydavatel sepsal osm detailů, které se PC verze úzce týkají.

Vývojáři slibují, že The Division na PC není jen prachobyčejný port z konzolí, ale od počátku pracovali na tom, aby PC verze splňovala specifické nároky a potřeby hráčů. Týká se to především UI a ovládání za pomoci myši a klávesnice namísto gamepadu. Jelikož jde primárně o online titul, autorům záleželo i na tom, aby bylo možné co nejsnáze přes Uplay pozvat kamarády ze Steamu. Stejně jako řada dalších titulů ale ani The Division nenabídne cross-platform multiplayer a hráči na PC si zahrají jen proti dalším PC hráčům, dávají autoři předem jasně na srozuměnou.

Hru je, jak už bylo řečeno, možné pohodlně ovládat nejen gamepadem, ale samozřejmě také klasicky myší a klávesnicí. Můžete ale dokonce používat oba způsoby současně, nebo si zvolit nějakou jejich kombinaci a přecházet z jednoho způsobu na druhý v průběhu mise. Na druhou stranu hra naopak nenabídne žádnou podporu modů, což vývojáři vysvětlují především tím, že jde o “online open-world akční RPG”. Podpora modifikací by byla podle nich velice problematická.

Co ovšem půjde, jsou úpravy UI. Hráči budou moci měnit pozici i velikost prvků v HUDu, jak jim to nejlépe vyhovuje. A samozřejmostí je pochopitelně i možnost pohrát si detailně s nastavením grafiky. Závěrem svého příspěvku vývojáři lákají na betaverzi, která odstartuje za týden, a slibují, že The Division podporuje spoustu konfigurací a různého hardwaru, ať už hrajete na specializovaném stroji, anebo skromnějším notebooku. Hra má být podle nich dobře odladěná a díky spolupráci s mnoha výrobci podporuje třeba i technologii od Tobii, která sleduje pohyb hráčových očí.

Minimální nároky

OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (jen 64bitové verze)
CPU: Intel Core i5-2400 | AMD FX-6100 či lepší
RAM: 6 GB
GPU: NVIDIA GeForce GTX 560 s 2 GB VRAM (ekvivalent NVIDIA GeForce GTX 760) | AMD Radeon HD 7770 s 2 GB VRAM či lepší
DirectX: verze 11
Místo na disku: 40 GB
Multiplayer: připojení alespoň s 256 kbps uploadem

Doporučené nároky

OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (jen 64bitové verze)
CPU: Intel Core i7-3770 | AMD FX-8350 či lepší
RAM: 8 GB
GPU: NVIDIA GeForce GTX 970 | AMD Radeon R9 290 či lepší
DirectX: verze 11
Místo na disku: 40 GB
Multiplayer: připojení alespoň s 512 kbps uploadem

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama