Destiny 2 letos na podzim údajně nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny 2 letos na podzim údajně nevyjde

Destiny 2 letos na podzim údajně nevyjde

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 1. 2016 12:40 5
Reklama

Přestože se několikrát objevily zprávy, že letos v září má na pulty obchodů dorazit pokračování MMO akce Destiny, Kotaku nyní tvrdí, že k tomu nedojde. Podzimní uvedení druhého dílu samotní vývojáři ani vydavatel nikdy oficiálně nepotvrdili, nicméně zmínky o něm šlo dohledat například v dokumentech ze soudní rozepře mezi Bungie a skladatelem Martym O'Donnellem.

Zdroj obeznámený s děním ve studiu webu Kotaku prozradil, že veškeré budoucí plány ohledně Destiny jsou velmi nestálé a neustále se proměňují. Druhý díl Destiny tak podle všech indicií nestihne vyjít v původním termínu a byl odložen. S odklady se ostatně potýkala i původní hra, která procházela, jak jsme se nedávno dozvěděli, mnoha bouřlivými transformacemi a zásahy se nevyhnuly ani scénáři, který patřil mezi nejkritizovanější složky první hry.

Vývojáři měli společně s Activisionem původně v plánu vydávat velké diskové expanze každoročně až do roku 2019 s tím, že v mezidobí by obsah rozšiřovala klasická DLC. Destiny vyšlo 9. září 2014. Loni 15. září jeho svět zásadně obohatilo rozšíření s podtitulem The Taken King. Mezitím se hráči dočkali jen dvou menších expanzí - The Dark Below a House of Wolves. Jak to podle informací Kotaku vypadá, celý letošek se ponese právě ve znamení menších DLC, která zřejmě nahradí plánovaný masivní update pro rok 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama