Mody pro Fallout 4 na konzolích se blíží
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mody pro Fallout 4 na konzolích se blíží

Mody pro Fallout 4 na konzolích se blíží

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 1. 2016 16:22
Reklama

Poslední díl pořadu End Game jsme věnovali hře Fallout 4 a kluci si v něm mimo jiné postěžovali na přetrvávající absenci slibovaných modifikací na konzolích. Zdá se ale, že dobré zprávy jsou na dohled.

Když se jeden z netrpělivých fanoušků hry dožadoval na oficiálním účtu na Twitteru odpovědi, kdy můžeme čekat modifikace pro Fallout 4 na platformách Xbox One a PlayStation 4, dostalo se mu odpovědi, že se Bethesda už brzy podělí o detaily na konto této očekávaná funkce. Můžeme jen hráčům držet palce, aby slovem “brzy” vývojáři mysleli termín v horizontu několika málo dní, maximálně týdnů.

Modifikace se mezitím na PC těší očekávané pozornosti a existuje jich velké množství. A to i navzdory tomu, že dosud nejsou k dispozici oficiální nástroje, takzvaný Creation Kit. Ten by měl podle Bethsedy dorazit na PC zkraje roku 2016. Podporované mody pak budou nejprve k dispozici na Xboxu One a nakonec by se měly objevit také na PS4. Vývojáři se několikrát nechali slyšet, že jim na této funkci velice záleží, tak doufejme, že nezůstane jen u ambiciózních plánů a nesplněných slibů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama