Detaily o budoucích DLC k SW Battlefront
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o budoucích DLC k SW Battlefront

Detaily o budoucích DLC k SW Battlefront

David Plecháček

David Plecháček

26. 1. 2016 18:55 10
Reklama

DLC k této hře byly dosud zahaleny tajemstvím. Dnešní večerní vánek nám ale přivál čerstvé informace ohledně toho, co nás příští rok ve Star Wars Battlefront čeká. A jestli jste si mysleli, že Battlefront nemůže být ke své filmové sérii ikoničtější, tak může. Možná už tušíte, kam se v rámci nejnovějšího počinu od švédských DICE podíváme, ale pokud ne, napovíme, že řeč bude i o jedné hvězdě…

Ale hezky popořádku. Během ledna zástupci DICE naznačovali, že se z kraje roku dočkáme nového obsahu. Zítřejší update zdarma zpřístupní režimy Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt a Heroes vs Villains na Tatooine mapě, na které jsme dosud hráli pouze tzv. vlny. Mapa se nově bude jmenovat Raider Camp. Kromě toho update přinese tematické outfity pro Luka Skywalkera a pro Hana Sola, které jste si mohli odemknout v rámci Heroes Holiday community mission minulý měsíc. A jako poslední dojde na úpravu vyváženosti zbraní a modů, uvedení denních výzev a komunitních eventů, a možnost vytvořit si soukromá klání.

Další nový bezplatný obsah můžeme očekávat někdy v únoru. Ten přinese novou survival misi na Hothu a na téže planetě i novou mapu pro Walker Assault, Supremacy, Fighter Squadron a Turning Point. Turning Point se zároveň rozšíří i na všechny další mapy, na kterých jsou nyní dostupné Walker Assault a Supremacy.

Březen pak bezplatně přinese další multiplayerovou mapu na Endoru, která bude podporovat Walker Assault, Supremacy a Turning Point, a zároveň se dočkáme adicionální Tatooine mapy pro survival mód.

Březen je současně první měsíc, kdy se dočkáme placeného obsahu, který je součástí Season passu. Prvním dodatkem bude Star Wars Battlefront Outer Rim, který nám zprostředkuje boje v továrnách na Sullustu a bitvy v paláci Jabba Hutta na Tatooine. V létě se dočkáme dodatku s názvem Star Wars Battlefront Bespin, v jehož rámci se podíváme na stejnojmennou planetu do Oblačného města. Ale ta nejikoničtější oblast celých Hvězdných válek dorazí na podzim. Jestli jste zvědaví, jak bude vypadat Hvězda smrti, budete si muset na Star Wars Battlefront Death Star počkat ještě tři čtvrtiny roku. O zatím posledním plánovaném placeném rozšíření nevíme zhola nic, a to ani název, ani jeho obsah. Jediné, co víme, je očekávaná doba vydání, a to přesně za rok začátkem roku 2017.Každé z těchto DLC bude k dispozici i jednotlivě.

Mohou tyto informace nějak ovlivnit vaše smýšlení o novém Battlefrontu? Zlomili jste nad hrou hůl? A nebo lamentujete nad přemrštěnou cenu Season passu, a hře neodpustíte, že toliko obsahu nenabízela už od začátku?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama