Šéf Bungie odstoupil ze své pozice
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Šéf Bungie odstoupil ze své pozice

Šéf Bungie odstoupil ze své pozice

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 1. 2016 10:57 12
Reklama

Po šestnácti letech v čele Bungie odstupuje Harold Ryan z pozice generálního ředitele. Na jeho místo nastoupí Pete Parsons, který od roku 2002 ve vývojářském studiu proslulém hrami Halo a Destiny zastával funkce výkonného producenta a provozního ředitele.

Po skladateli Marty O'Donnellovi a scénáristovi Josephovi Statenovi je Harold Ryan další z prominentních lidí, kteří z Bungie v poslední době odešli. O'Donnell se se studiem rozešel ve zlém, poté co studio bez jeho svolení vyměnilo hudbu v jednom z trailerů. Vedení O'Donnella propustilo za neukázněnost a donutilo jej vzdát se akcií ve společnosti. Skladatel poté vstoupil do soudní pře se studiem a soud vyhrál. Podrobnosti odchodu scénáristy Statena nejsou známé, ale spekuluje se, že mají co do činění s rozhodnutím vedení studia přepsat celý příběh hry půl roku před jejím vydáním. 

Pete Parsons v prohlášení Ryanovi poděkoval za odvedenou práci a uvedl, že věří, že fanoušci dosud neviděli to nejlepší, co může Bungie vytvořit a ve své nové pozici se postará, aby studio dostálo svému slibu vyrábět skvělé hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama