Battlefront má na kontě 13 milionů kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront má na kontě 13 milionů kopií

Battlefront má na kontě 13 milionů kopií

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 1. 2016 10:46 9
Reklama

Společnost EA se pochlubila prodejními úspěchy multiplayerové akce Star Wars Battlefront, která si podle očekávání vede u zákazníků opravdu velmi dobře. Vlastně si vede nad očekávání dobře.

Vydavatelský gigant původně odhadoval, že do konce března 2016 pošle do obchodů 9 až 10 milionů kopií Battlefrontu. Později tuto předpověď ještě navýšil, a to na rovných 13 milionů, navzdory tomu, že se třeba manažer obchodního řetězce GameStop zmínil, že prodeje Battlefrontu patří mezi zklamání předvánoční sezóny. Své tvrzení by dnes ale musel s největší pravděpodobností radikálně přehodnotit.

Už v tuto chvíli totiž EA hlásí, že do obchodů bylo odesláno více než 13 milionů kopií Battlefrontu. Bohužel se už vydavatel nepochlubil čísly skutečných prodejů, takže nevíme, jak velké množství z tohoto objemu už skončilo v rukou samotných zákazníků. Battlefront se ale stal třeba i nejrychleji prodávanou Star Wars hrou všech dob a nejrychleji prodávanou hrou v digitální distribuci. Přibližně milion kopií Battlefrontu pak připadá na bundle s konzolí PlayStation 4.

Dobře si vedla podle finanční zprávy EA také další hra situovaná do vesmíru Star Wars. MMO The Old Republic má největší počet předplatitelů za poslední bezmála tři roky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama