Do bety The Division už se na PS4 nedostanete
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do bety The Division už se na PS4 nedostanete

Do bety The Division už se na PS4 nedostanete

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 1. 2016 13:38 5
Reklama

Pokud jste se dosud nedostali k betaverzi hry Tom Clancy's The Division na PS4, máte nejspíš smůlu. Poptávka totiž výrazně předčila očekávání Ubisoftu, který už do zkušební verze další hráče s konzolí od Sony nevpustí.

Otázkou je, zda se podobná situace nemůže opakovat i u verze pro PC a konzoli Xbox One. Stopka každopádně není ani v případě PS4 globální, ale seznam zemí, kterých se omezení týká, už čítá více než čtyři desítky států včetně Česka. Zájem o uzavřenou betu byl podle vývojářů obrovský, ale kapacita hráčů, kteří mají prověřit zátěž serverů a online infrastrukturu, nebyla nevyčerpatelná.

V praxi to znamená, že pokud byste si nyní předobjednali The Division ve víře, že vám tato akce garantuje vstup do uzavřené bety, máte smůlu. Spekuluje se dokonce, že do zkušebního provozu se nebudou moci zapojit ani ti, kteří předobjednávku učinili již dříve, ale betaverzi si dosud neaktivovali nebo nestáhli.

Informace se rozšířila poté, co si několik hráčů, kteří se nyní o předobjednávku pokusili (v domnění, že získají automaticky přístup k betě), stěžovalo, že se nemohou na PS Storu k betě dostat. Není zřejmě žádnou náhodou, že se kapacita betaverze vyčerpala poté, co se mezi hráči rozšířil trik s “falešnou” předobjednávkou hry, která dotyčnému umožnila dostat se k betě, přičemž samotnou předobjednávku mohl obratem zrušit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama