EA přibližuje vydání svých AAA her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA přibližuje vydání svých AAA her

EA přibližuje vydání svých AAA her

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

29. 1. 2016 09:44 2
Reklama

Finanční ředitel EA Blake Jorgensen včera ve zprávě investorům potvrdil, že do konce nadcházejícího fiskálního roku vydavatel přivede na trh tři očekávané tituly. V následujících měsících na nás čekají nový Battlefield, Mass Effect: Andromeda a pokračování Titanfallu.

Bez sdělení podrobností Jorgensen naznačil, kdy máme AAA tituly očekávat: "Měli byste předpokládat, že Battlefield vyjde tradičně ve třetí čtvrtině roku, kdy ho normálně vydáváme. Zatím neoznamujeme, kdy vyjde Titanfall a Mass Effect: Andromeda, ale měli byste předpokládat, že je to také druhá polovina roku, protože druhá čtvrtina (červenec-září) je vymezená našimi sportovními tituly."

Pro připomínku: fiskální rok se počítá vždy od dubna jednoho roku do března toho následujícího.

Nový Battlefield se tento rok vrátí ke svým kořenům ve vojenské akci a podle náznaků odhalených v prosinci to vypadá, že se hra bude odehrávat v Japonsku, ale ne během druhé světové války.

Ohledně očekávaného pokračování série Mass Effect toho také tolik nevíme a nebýt loňského informačního úniku, BioWare by se za léta vývoje podařilo udržet informace pod pokličkou. Příběh hry by se měl odehrávat v galaxii Andromeda mnoho let po událostech první trilogie.

Na konto pokračování Titanfallu se po Jorgensenovi vyjádřil Andrew Wilson, generální ředitel EA. Hru prý viděl v akci a vypadá fantasticky, blíže však nic nespecifikoval. Hra dosud nebyla ani oznámená, ale její vývoj v kancelářích Respawnu je veřejným tajemstvím prakticky již od vydání prvního dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama