Bungie avizuje obsah Valentýna v Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie avizuje obsah Valentýna v Destiny

Bungie avizuje obsah Valentýna v Destiny

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 1. 2016 08:47 2
Reklama

Momentálně Destiny obsahově spíše strádá, a tak je oznámení valentýnského speciálu přijímáno s povděkem, byť se opět jedná o časově omezenou akci. Po letmém představení z minulého týdne dává Bungie o obsahu vědět další detaily.

Valentýnský a od 9. února týden trvající speciál přinese novinky především do Crucible režimu hry. Tam zavítají takzvané Crucible Doubles, jež jsme avizovali již minulý týden. Jedná se o zápasy dvoučlenných týmů, jež by hráči měli sdílet právě s někým, kdo je doplňuje. Ať už to znamená cokoli, bitvy budou spočívat v zápasech na nejlepší z pěti zápasů s tím, že výhra se samozřejmě počítá až tehdy, kdy jsou oba členové druhého týmu padlí.

Má to však háček ten, že jakmile hráči padne parťák, tak přeživší z týmu obdrží takzvané „zlomené srdce“, díky němuž uvidí tak nějak rudě – statistiky agility, obnovy, zbroje i ovládání zbraně se automaticky posunou na nejvyšší úroveň.

Chybět nakonec samozřejmě nebudou ani speciální odměny (mezi ty patří například shadery a emblémy) a za zmínku také stojí fakt, že jakékoli zabití se budou počítat do bounty misí spoluhráče a naopak.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama