Stealth a souboje ve Final Fantasy XV
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stealth a souboje ve Final Fantasy XV

Stealth a souboje ve Final Fantasy XV

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

31. 1. 2016 15:55 9
Reklama

Nejnovější ukázka z chystaného akčního RPG nachází partu hrdinů při tiché infiltraci nepřátelské základny. Plížení ve stínech a rychlá eliminace stráží však trvá jen do momentu, kdy jsou hrdinové odhalení.

Pak máme možnost se podívat na nejčerstvější podobu bojového systému, který se od první ukázky v demu Episode Duscae docela změnil. Zůstalo přepínání mezi bojovým a obranným postojem, ale Noctis si nově může dle libosti vybírat mezi čtyřmi připravenými zbraněmi a využívat útoky, které mu nabízejí.

Hráči také budou moci aktivně využít dovedností svých parťáků, čehož si můžete všimnout v druhé polovině videa. Každý ze tří kamarádů má nastavenou jednu schopnost, kterou může Noctovi v boji pomoci.

Na samotném konci videa se objevuje staronová postava - bělovlasá dragoonka z niflheimské barikády. Jedná se Araneu Highwind, kapitánku niflheimské letecké jednotky, která figurovala ve hře ještě když se jmenovala FF Versus XIII a patří mezi hlavní antagonisty hry. Její příjmení jí odkazuje na řadu dragoonů z předchozích dílů i na létající loď Cida z Final Fantasy VII.

Nová ukázka pochází ze sobotního Active Time Report videa, ve kterém vývojáři odhalili podrobnosti o světě FF XV a také poprvé upřesnili datum a obsah slibované březnové události, na které se máme o patnáctém Final Fantasy dozvědět více.

Akce se nazývá Uncovered: Final Fantasy XV a proběhne 30. března v Los Angeles. Událost bude živě streamovaná na Twitchi a YouTube a Square Enix na ní oznámí datum vydání hry, ukáže nová videa a představí další novinky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama