Beta The Division bude delší. Trápí ji ale cheaty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta The Division bude delší. Trápí ji ale cheaty

Beta The Division bude delší. Trápí ji ale cheaty

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 2. 2016 09:58 15
Reklama

Uzavřený test hry Tom Clancy's The Division skončí později. Betaverze bude fungovat až do úterý, oznámil Ubisoft. Podle vydavatele by čas navíc měl umožnit, aby si titul vyzkoušeli i ti hráči, na které se dosud nedostalo a zůstali viset na čekací listině.

Někteří zákazníci, kteří si The Division předobjednali (a pozvánku do pátku neobdrželi), svůj klíč teprve dostanou, Ubisoft už je začal rozesílat. Snaží se tak vyhovět nečekaně vysoké poptávce, i když stále upozorňuje, že není v silách vývojářů vyhovět všem. Jestliže jste ale dosud marně čekali na pozvánku do bety, není vyloučené, že se na vás nakonec štěstí ještě usměje.

Na druhou stranu na adresu The Division míří stran betaverze i tvrdá kritika. PC verzi sužují cheaty, s jejichž pomocí není těžké pozměnit statistiky hráčů, obdařit je neomezeným zdravím, municí, nadpřirozenou rychlostí nebo u nich minimalizovat zpětný ráz při střelbě ze zbraní. Důvodem, proč má být tak snadné manipulovat s těmito daty, je údajně skutečnost, že jsou všechna uložená na straně klienta. Hráč je může libovolně pozměnit a poslat zpátky, přičemž server je přijme, aniž by prý zkreslené statistiky kontroloval.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama