Rockstar posvětil komunitní mise GTA V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rockstar posvětil komunitní mise GTA V

Rockstar posvětil komunitní mise GTA V

Miroslav Václavík

Miroslav Václavík

2. 2. 2016 17:23 5
Reklama

Komunita kolem posledního dílu série Grand Theft Auto je nadále aktivní a není tedy divu, že se z ní čas od času vynoří skvělý obsah, jenž by si zasloužil pozornosti širší veřejnosti. Rockstar si tedy vybral několik aktivit s odstřelovací tématikou, kterým dal zelenou a brzy se objeví na příslušných platformách.

První posvěcenou aktivitou je Snipers vs. Speed Boats pro PC. Postaral se o ní HitoGamer a jde o variaci Last Man Standing s názvem Snipers vs. Stunters, tentokrát se však kompletně odehrává na vodě. Video z ní níže:

Druhá aktivita nese název Hunting Season od Singh1409 a tentokrát jde o kousek připravený pro PS4. Opět jde o challenge z kategorie Last Man Standing „Je lovecká sezona a odstřelovači se pokoušejí o sestřelení všech hráčů z druhého týmu, ti naopak běží závod o svůj život,“ píše tvůrce.

Další misí je HEADSH0T_ADDICTIoN od muddafawker pro PS3. V této misi se hráči objeví na vrcholcích větrných elektráren pouze s těžkou odstřelovačkou. O životě a smrti v tomto deathmatchi rozhodne přesnost a rychlost.

Ani hráči na platformách od Microsoftu nezůstanou ochuzeni – uživatelé Xbox One se mohou těšit na misi jménem Holes of Glory od mkRixxx. Zde budou dva týmy umístěny ve velice úzkých koridorech pouze s odstřelovačkou a stěnou z pneumatik mezi nimi. Opět vyhraje schopnost rychle a přesně mířit, na řadu ale přijde i trpělivost a správné načasování. Pro představu se můžete podívat na tříminutový záznam ze hry.

V neposlední řadě přichází i komunitní mise pro hráče na Xbox 360, je jí Sniper Tragedy I: Atk/Def od thunderboltblast. Půjde opět o souboj dvou týmů, jeden však bude vyzbrojen tou nejlepší útočnou technikou a vozidly, druhý tým naopak získá nejlepší místo výsadku a obrovskou obranou sílu.

Mnoho hráčů žádá od Rockstaru spíše jejich vlastní nové mise či heisty, každopádně i podobné menší kroky směrem k aktivní komunitě mohou být příjemným zpestřením herního obsahu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama