Vývojáři slibují zabránit cheatům v The Division
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři slibují zabránit cheatům v The Division

Vývojáři slibují zabránit cheatům v The Division

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 2. 2016 11:27 5
Reklama

Betaverze akce The Division se na PC potýkala s řadou problémů stran fair play. Ubisoft ale slibuje, že do vydání hry v březnu se postará o to, aby nebylo možné manipulovat se statistikami takovým způsobem, jak to cheateři dělali během uzavřeného testu.

Autoři slibují fér zážitek pro všechny hráče, tak uvidíme, zda nějaké ovoce přinese už spekulovaná nadcházející otevřená beta. Tým Ubisoft Massive udělá údajně všechno proto, aby zalátal díry, kterých nepoctiví hráči zneužívali. S jejich využitím bylo možné získat nekonečné množství munice, neomezené zdraví, nadlidskou rychlost nebo odstranit zpětný ráz při střelbě. Podle dosavadních ohlasů to bylo možné, protože statistiky se ukládají na straně klienta, je možné s nimi libovolně manipulovat a následně je nahrát zpět na server, který jejich správnost nijak neověřuje.

Otevřená beta by měla podle včerejších informací fungovat od 16. do 21. února, tak snad do té doby učiní autoři nějaký pokrok.

Zkušební verze přirozeně nabízí jen omezenou část z celé mapy, kterou budou moci hráči v plné hře prozkoumávat. Jednu z tajemných lokací dosud představovalo podzemí města New York. Díky videu z produkce IGN máme vůbec poprvé možnost nahlédnout, jak to bude vypadat pod povrchem osmimilionové metropole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama