Final Fantasy XV možná vyjde i na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Final Fantasy XV možná vyjde i na PC

Final Fantasy XV možná vyjde i na PC

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

3. 2. 2016 10:38 3
Reklama

Square Enix v posledních letech portuje starší díly RPG série Final Fantasy na PC. I díly, které dříve konzole nikdy neopustily, se postupně objevují na Steamu, často však s několikaletým zpožděním. Situace ohledně Final Fantasy XV by však mohla být zcela jiná... Alespoň to tak naznačují informace, které odhalil uživatel KupoNut z NeoGAFu.

V kódu stránky akce Final Fantasy XV: Uncovered, na které se na konci března odhalí mimo jiné i datum vydání hry, objevil KupoNut náznak vydání hry na Steamu.

Square Enix se k objevu nevyjádřil, ale již stačil kód upravit a zmínky o Steamu a PC z něj zmizely. Je možné, že pro stránku byl zkrátka použitý kód z jiného projektu - údajně je podobný tomu z webu Rise of the Tomb Raider - možná se tedy jednalo o omyl, ale možná také ne.

Zatím poslední Final Fantasy, které na Steamu vyšlo, bylo Lightning Returns: Final Fantasy XIII, které zažilo svoji PC premiéru na začátku prosince a na obzoru čeká Final Fantasy IX, které by mělo brzy vyjít nejen na Steamu, ale i ve verzi pro mobilní zařízení. Trend naznačuje, že by se vydání na počítačích měl dočkat i zatím poslední díl, otázkou jen zůstává, zda vyjde společně s verzemi pro konzole, či až poté.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama