Mirror’s Edge bude mít uzavřenou betu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mirror’s Edge bude mít uzavřenou betu

Mirror’s Edge bude mít uzavřenou betu

David Plecháček

David Plecháček

4. 2. 2016 17:20 7
Reklama

To, na co jsme se měli celý týden těšit, konečně dorazilo. Postupné odpočítávání na Twitteru dávalo tušit, že to bude něco velkého, a ačkoliv jsme čekali možná o trochu víc, jednomu z vrcholů letošního roku jsme se přiblížili zase o něco blíž.

To, jak se bude agilní Faith v otevřeném světě dařit, se dozvíme v uzavřené betaverzi. Do té se můžete registrovat na oficiálních stránkách hry, a pak už vám nezbývá nic jiného, než čekat, zda se právě vy ocitnete na straně těch šťastnějších. Kdy bude betaverze probíhat, zatím není známo, jisté je, že se jí dočkáme na všech třech platformách, tedy na Xboxu One, PC a PlayStationu 4.

Zároveň jsme se na oficiálním kanálu hry na YouTube dočkali nového traileru s názvem I Am Faith. Ten nám poodhalí něco málo o tom, v jakém rozpoložení se hlavní protagonistka nachází, a mimo jiné také spatříme něco málo z toho, jak by hra mohla vypadat. Samotných in-game záběrů jsme se zase nedočkali, ale po grafické stránce se jeví hra nádherně. Už první díl měl své nezaměnitelné kouzlo, a tak nám nezbývá nic jiného, než doufat, že se open-world pokračování s podtitulem Catalyst podaří na výbornou.

My budeme 26. května (datum vydání v Evropě) rozhodně u toho, a ačkoliv je před námi do té doby spousta her, na Mirror’s Edge se můžeme těšit už teď. Níže se podívejte na nový trailer. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama