Titanfall 2 chce mít vlastní TV seriál
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Titanfall 2 chce mít vlastní TV seriál

Titanfall 2 chce mít vlastní TV seriál

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

8. 2. 2016 09:46 1
Reklama

Pokud jste hráli první Titanfall, docela možná jste jeho příběh ani nezaregistrovali. Sci-fi převyprávění americké občanské války na vzdálených planetách hra podávala pouze skrze rozhovory během multiplayerových bitev a pokud jste jim nevěnovali pozornost, děj vám mohl snadno uniknout.

Plány vývojářů z Respawn Entertainment pro pokračování překračují scénáristický výsledek jedničky. Při vývoji prvního Titanfallu Respawn neměl dostatek zdrojů na přípravu singleplayerové příběhové kampaně. Úspěch střílečky s velkými roboty ale studiu dovolil se rozrůst a věnovat pokračování lepší péči i v otázce příběhu.

Titanfall 2 bude mít vlastní příběhovou kampaň pro jednoho hráče, která se bude odehrávat ve stejném vesmíru jako jednička.

"Děláme vše, abychom představili obří koloniální válku, naší vizi americké revoluce a americké občanské války ve vesmíru," řekl hlavní scénárista hry Jesse Stern.

"Ukážeme další generaci imigrantů, která se stěhuje na nové obyvatelné planety. Spíše než abychom to pojali jako tradiční sci-fi, chtěli jsme se zaměřit na to, jaké by to bylo, kdyby lodě a nástroje vytvořené pro hrabání, stavění, demolici a obdělávání půdy byly přetvořené na válečné zbraně."

"Inspiruje nás propojení technologického pokroku a nevyhnutelnost konfliktu a války, a jak by taková válka mohla vypadat. V Titanfallu 2 bude mnoho scén, ve kterých se věda potkává s magií, ale chceme to držet u země, špinavé, lidské a skutečné."

Stern má zkušenosti se psaním scénářů nejen ke hrám jako Call of Duty 4: Modern Warfare a Call of Duty: Modern Warfare 2, ale také k televiznímu seriálu Námořní vyšetřovací služba. K televizní tvorbě se vrací s plánovaným animovaným seriálem ze světa Titanfallu, na kterém Respawn pracují s produkční společností Lionsgate. Ohledně toho nejsou další podrobnosti, kromě vyjádření generálního ředitele Respawn Entertainment Vince Zampelly, který potvrdil, že hledá způsoby, jak finančně náročný projekt přivést na televizní obrazovky.

Titanfall 2 zatím nemá dané datum vydání, ale EA ve své nedávné finanční zprávě uvedlo, že bychom měli hru očekávat v druhé polovině tohoto roku. Hra by měla vyjít na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama