Vyšetřování se Holmes ujme už v květnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyšetřování se Holmes ujme už v květnu

Vyšetřování se Holmes ujme už v květnu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 2. 2016 11:59 4
Reklama

Přinášíme dobré zprávy pro všechny fanoušky nejslavnějšího soukromého detektiva z pera sira Arthura Conana Doyla. Do viktoriánského Londýna se díky vývojářům z ukrajinského studia Frogwares vrátíme už 27. května, kdy se mistr dedukce z Baker Street 221b chopí nových případů.

Novinku s podtitulem The Devil’s Daughter už nevydává společnost Focus Home Interactive jako dosud, ale firma Bigben Interactive. O tom už jsme ostatně psali. Za hrou ale pochopitelně stojí stále stejný tým talentovaných autorů, kteří mají s Holmesem bohaté zkušenosti a během uplynulých let z této série učinili stálici na poli adventur. Právě nový vydavatel se nyní pochlubil datem vydání, spustil nový web a pochlubil se obalem hry.

Titul, který vyjde na PC, PS4 a Xboxu One, má prověřit hráčovu inteligenci i kuráž. Osmý regulérní díl v této sáze údajně nabídne unikátní hratelnost mísící prvky vyšetřování, akce i průzkumu. A zlověstný artwork z obalu hry, který dominuje i novému webu, naznačuje, že se skutečně leccos ve světe slavného literárního hrdiny změní. Tentokrát to bude osobní. Dost možná i proto nový Sherlock zřejmě zdědil něco z vizáže Roberta Downey Jr., Benedicta Cumberbatche i stylu Assassin's Creed Syndicate.

Hru bude pohánět technologie Unreal Engine, podle vývojářů nabídne pětici nových případů a lokace, ve kterých se budeme pohybovat, mají být otevřenější než v minulých dílech. Proč může jít tentokrát o ryze osobní zápletku, jsme naznačovali už v poslední novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama