Beta Hitmana vyžaduje always online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Hitmana vyžaduje always online

Beta Hitmana vyžaduje always online

David Plecháček

David Plecháček

11. 2. 2016 10:50 7
Reklama

Nové informace o nadcházející betaverzi Hitmana hovoří o nutnosti neustálého připojení k internetu. Navíc bude přístupná jenom těm hráčům, kteří vytvoří předobjednávku digitální verze hry.

Beta startuje už tento pátek na PlayStatiou 4, a jak se zdá, od ostatních betaverzí jiných her se bude krapánek lišit. Že bude přístupná jenom hráčům, kteří si hru předobjednají, už nějaký ten čas víme, týká se ale pouze těch, kteří se rozhodli pořídit hru digitálně. Vzhledem k tomu, že se betatestování uskuteční pouze na PlayStationu a na osobních počítačích, pořídit si jí musíte skrze PS Store nebo Steam.

Zároveň nás vývojáři trochu vystrašili tolik neoblíbeným pojmem always online. Naštěstí se zdá, že nutnost neustálého připojení platí pouze pro nadcházející betu, a do plné hry se tak nedostane. Kvitujeme alespoň jedno dobré rozhodnutí, když už IO Interactive a Square Enix testují trpělivost hráčů rozdělením hry na několik samostatných balíčků.

Obsahem betaverze bude tzv. prolog, tedy první oblast hry, zasazená do výcvikového centra. Na PS4 trvá beta od zítřka od 11:00 až do 15. února stejného času. Na PC to bude od 19. do 22. února opět od 11 hodin. Zapojíte se?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama