CliffyB byl zván do Silent Hillu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CliffyB byl zván do Silent Hillu

CliffyB byl zván do Silent Hillu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 2. 2016 15:41 1
Reklama

Hideo Kodžima zřejmě v minulosti oslovil Cliffa Bleszisnkého ohledně spolupráce na Silent Hills. Vyplývá tak z Twitterového účtu druhého jmenovaného vývojáře. Ten na této sociální sítí v několika málo znacích vysvětlil své důvody, proč nabízenou spolupráci odmítnul.

Tím očividným byla neochota stěhovat se do Los Angeles. Nabídka prý v tu chvíli polichotila, ale nepřijal jí. Druhým důvodem byla prý také obava z toho, že by práci na takovémto projektu pokazil a že se v daném momentě chtěl raději věnovat nové značce. A jak můžete vidět ve vloženém tweetu níže, CliffyB nešel v tomto případě pro ostřejší výraz příliš daleko.

Kdy taková nabídka přišla, to bohužel není známo a nevíme tak ani, zda byl Guillermo del Toro osloven předtím, nebo až poté. Smutná fakta však zůstávají na místě a tento nadmíru nadějný projekt zůstal uložen u ledu. Na druhé straně však inspiroval řadu dalších a jedním z nejzajímavějších případů poslední doby je tak kupříkladu nadějný horor Layers of Fear, jemuž jsme se věnovali i v posledním podcastu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama