Vývojářka prozradila pokračování hry Knack
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojářka prozradila pokračování hry Knack

Vývojářka prozradila pokračování hry Knack

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 2. 2016 07:40 3
Reklama

I když se Knack pravidelně umisťuje v žebříčcích nejhorších her pro PS4 a tuto generaci konzolí vůbec (a já bych řekl, že právem), vypadá to, že už od května 2015 je ve vývoji pokračování, o kterém jsme dosud neměli ani tušení.

3D animátorka Mindy Liang ze studia XPEC Entertainment totiž na síti LinkedIn uvedla, že už od května 2015 pracuje na animacích 3D postav a cutscénách hry Knack II pro PlayStation 4. Podobnou práci má přitom na starost i u titulu Final Fantasy XV, s nímž XPEC skutečně pomáhá. Sluší se přitom uvést, že tchajwanská firma se sídlem v Tchaj-peji funguje nejen jako vývojář a vydavatel, ale asistuje i u vývoje cizích her.

Profil “hříšnice” byl pochopitelně během několika málo hodin od chvíle, kdy si informace média všimla, promazán. Nicméně najít po záznamu stopy není nijak těžké ani teď. Původní hru má na svědomí SCE Japan Studio a vyšla v roce 2013 jako jeden z launchových titulů. I přes slabý počáteční lineup si z recenzí ale odnášela převážně průměrná hodnocení. A to můžeme s klidem konstatovat, že k ní byli ještě recenzenti jako obvykle pod dojmem nové konzole hodně milosrdní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama