Rocket League už je doma i na Xboxu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League už je doma i na Xboxu

Rocket League už je doma i na Xboxu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

17. 2. 2016 15:40 4
Reklama

Na Xboxu One dnes konečně vychází dlouho očekávaný port jedné z nejlepších her loňského roku. Rocket League navíc nabídne jezdcům ve stájí Microsoftu exkluzivní vozítka.

Malý velký hit od studia Psyonix si nejprve v červenci loňského roku omotal kolem prstu hráče na PS4 a PC a nyní došlo i na Xbox One. Adrenalinový mix akce, ježdění a sportu se navíc podle vývojářů může pochlubit tím, že dosud na prvních dvou platformách zaznamenal už 11 milionů stažení.

Rocket League na Xbox stojí 399 korun a můžete si k němu rovnou pořídit DLC Back to the Future Car Pack za 40 korun se strojem času v podobě vozu DeLorean z kultovní filmové trilogie. Hra má velikost 2,55 GB a její součástí už jsou dříve vydaná rozšíření Supersonic Fury, Revenge of the Battle-Cars a Chaos Run.

Hráči se povozí celkem v 16 autíčkách, včetně Xbox exkluzivních vozů Armadillo ze série Gears of War a Warthogu z Halo. Ze zmíněných her a titulu Sunset Overdrive ale najdete v Rocket League pro XO i doplňky jako tématické antény, raketové stopy nebo disky.

Ze hry s rozpočtem 2 miliony dolarů se vyklubal hit, který už vydělal víc než 50 milionů. A vypadá to, že ho čeká skvělá budoucnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama